Opdracht­gevers

Vijftien jaar freelancen is moeilijk samen te vatten in een paar zinnen. Ik schreef over waterveiligheid, zorg, economie, verkeer en politiek, voer mee op een 380 meter lang containerschip, beklom een kerktoren en stond met mijn voeten in de klei terwijl de mais werd geoogst. Kortom: lekker afwisselend. Hiernaast een greep uit de opdrachtgevers die regelmatig bij mij aankloppen.

Ook samenwerken met Woordenrijk?

ContentBeat ontwikkelt marketingstrategieën voor bedrijven met behulp van storytelling. In opdracht van ContentBeat schrijf ik verhalen voor de website van de Kamer van Koophandel en voor JONG, een magazine voor de samenwerkende jeugdhulpverleners in de regio Amsterdam en Zaanstreek/Waterland.

Zeeland Business is al jaren een van mijn opdrachtgevers. Hiervoor interview ik ondernemers in Zeeland en schrijf ik over economische ontwikkelingen.

Lievens Communicatie is het grootste communicatiebureau van Zeeland. Ik heb al voor veel verschillende klanten van Lievens teksten geschreven of geredigeerd, zoals Arduin Onbeperkt, een magazine over, met en voor cliënten van zorginstelling Arduin (nu ‘s Heeren Loo), en ENW Infostroom, de nieuwsbrief van het Expertise Netwerk Waterveiligheid.

De provincie Zeeland weet mij regelmatig te vinden voor het schrijven van teksten voor uiteenlopende publicaties. Een van de meer bijzondere is Gebundeld, eindevaluatie van de bestuursperiode 2015-2019, waarvoor ik Jan-Peter Balkenende en Diederik Samsom heb geïnterviewd.

Voor het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Zeeland schrijf ik onder meer de teksten voor het jaarlijkse werkplan.

Referenties

‘Werken met Woordenrijk is altijd een feestje voor ons: Liesbet is goed bereikbaar, flexibel, snel, accuraat en niet te beroerd om net die extra stap te zetten. Voor ContentBeat zetten we haar graag in voor het maken van goede teksten, of ze nou kort of lang zijn, van interview tot achtergrondartikel.’

Andrea Hollebeek, Creative director ContentBeat

‘Liesbet schakelt moeiteloos tussen technische en human interest verhalen. Ze weet steeds weer de juiste snaar te raken en vertaalt zeer inhoudelijke onderwerpen naar heldere, goed leesbare artikelen. Ze werkt accuraat, proactief en zorgt altijd voor een goed verhaal!’

Cora Zaaijer, Directielid/senior communicatieadviseur Lievens Communicatie

‘Onze vraag was even eenvoudig als uitgebreid. Twee grote interviews met kopstukken uit de Nederlandse politiek én een verslag van een gesprek van een gedeputeerde met jongeren. En of het een beetje snel kon, in toegankelijke taal graag en politiek-bestuurlijke valkuilen ontwijkend. Liesbet kwam, sprak, schreef en leverde. Puntgave artikelen. Nét dat onsje meer. Prettig mens, fijne stijl. Van harte aanbevolen.’

Dick-Gert Smid, communicatieadviseur CvdK en college van Gedeputeerde Staten Zeeland