Over woordenrijk

Tekst nodig? Voor een magazine, blog, jaarverslag of nieuwsbrief? Ik schrijf, redigeer en adviseer op het gebied van tekst en communicatie. Die mooie reportage, dat boeiende interview of onderhoudende blog dat jouw communicatie compleet maakt, kan ik voor je schrijven. Ik luister naar je wensen en vertaal die in de tekst die je zelf had willen schrijven.

Weten wat Woordenrijk voor je kan betekenen?

Over Liesbet Mallekoote

Ik ben schrijver. Freelancer, zzp’er, tekstschrijver, copywriter, of welke naam je me ook wil geven: ik vertaal jouw ideeën en informatie in prettig leesbare teksten. Of het voor een nieuwsbrief is, een magazine, social media, jaarverslag of brochure: elke vorm van communicatie waar schrijven aan te pas komt.

Na een loopbaan als redacteur/verslaggever/presentator bij de regionale radio en eindredacteur bij een provinciale krant, begon ik mijn tekstbureau Woordenrijk. Sindsdien heb ik voornamelijk geschreven. Over uiteenlopende onderwerpen en in verschillende vormen. Want ik ben nieuwsgierig en creatief en ik leer graag iets bij. Of het nu gaat over jeugdzorg, waterveiligheid of het bedrijfsleven: ik duik in het onderwerp en giet jouw verhaal in een veelzeggende tekst. Mijn kracht is snel en helder formuleren, met oog voor de lezer.

Waar

Ik woon in het prachtige Middelburg en daar doe ik ook het meeste schrijfwerk. Maar met internet en telefoon is iedereen overal bereikbaar. Dus mijn opdrachtgevers zitten ook buiten Zeeland. En soms ben ik zelf ergens anders. Mijn laptop, schrijfblok en telefoon gaan altijd mee.

Referentie

‘Werken met Woordenrijk is altijd een feestje voor ons: Liesbet is goed bereikbaar, flexibel, snel, accuraat en niet te beroerd om net die extra stap te zetten. Voor ContentBeat zetten we haar graag in voor het maken van goede teksten, of ze nou kort of lang zijn, van interview tot achtergrondartikel.’

Andrea Hollebeek, Creative director ContentBeat